Vols millorar la teva tècnica mentre comparteixes la teva afició?

QUI HA DIT QUE L’ESPORT HA DE SER SACRIFICAT?

Per a nosaltres fer esport és sinònim de diversió i benestar, i si és compartit, encara millor!

Centrem el nostre mètode especialitzat en la millora de cada nedador individual, però sabem que per alguns poder compartir aquesta afició és molt important, si és el teu cas, aquest és el teu entrenament.

Tant si disposes d’un grup, com si vols formar part d’un que ja entrena, vine a fer equip.

  • Comparteix la teva afició amb el teu equip de B-Swimmers. Tant si vens amb el teu grup com si t’uneixes a un ja existent, faràs equip.
  • Gaudeix d’un ambient excel·lent mentre nadeu fent equip cap a un objectiu comú, i és que les aficions, si són compartides es gaudeixen més.
  • Millorareu la vostra tècnica i salut mentre entreneu cap als objectius assenyalats prèviament, en grups de les mateixes inquietuds i nivell.

5 MOTIUS PER NO PERDRE’T EL PROPER ENTRENAMENT

de natació a mida en grup de B-Swim:

 1

Entrenaràs amb preparadors especialitzats que es centraran en el vostre nivell concret, necessitats i propers objectius.

2

Milloraràs la teva tècnica nedant en equip mentre comparteixes reptes.

3

Practicaràs una de les activitats més completes i equilibrades que existeixen.

4

Treballaràs la teva forma física i milloraràs el teu estat de salut.

5

Formaràs part d’una gran família de B-Swimmers apassionats de la natació, el bon ambient i la superació personal.

A què esperes per a venir a provar el mètode que millor s’adapta a tu?

El servei està adaptat a les necessitats de cada nen. Es fa una activitat física molt completa i més lúdica que la fisioteràpia tradicional.

Destaco la preparació dels entrenadors i el coneixement de les dificultats de cada nen i els objectius a aconseguir. Penso que és un bon projecte que pot anar creixent.

Nombre Apellido

Personas relacionadas con el mundo del deporte adaptado y la fisioterapia me recomendaron vuestro servicio y estoy más que satisfecho con la actividad llevada a cabo hasta ahora. Para mi destacáis por:

· Profesionalidad en los monitores.

· La aplicación del deporte como terapia rehabilitadora.

· La integración en un medio como es el deporte y la natación en concreto en lo que no veo más que beneficios.

· La participación en una actividad de grupo e integradora.

Nombre Apellido

Us vaig escollir per la vostra filosofia, la manera d’entendre i viure la discapacitat i el bon rotllo! És un servei molt complert, tant pels més petits com pels més grans, tan pels que volen competir o pels que només volen desenvolupar-se millor dins de l’aigua.

Tothom hi té un lloc. Cobriu el 100% de les meves necessitats i expectatives, em sento recolzado (tècnicament i emocionalment) i molt valorado.

Nombre Apellido

EL MILLOR DE L’ENTRENAMENT DE NATACIÓ PER A COMPARTIR EN EQUIP!

Què per quina raó ho tenim tan clar? Doncs perquè hem creat una metodologia totalment centrada en nedadors amb necessitats molt específiques mitjançant dinàmiques 100% centrades en cada esportista, potenciant sempre el nostres principals pilars: el bon ambient, la confiança i la cerca de fer créixer la nostra família de B-Swimmers. Per aquest motiu, destaquem:

• Que obtenim resultats excel·lents entrenant a grups de nivell similar i amb objectius comuns que milloren, no només la tècnica, sinó l’estat físic i emocional.

• Que els nostres entrenadors d’alt nivell, ARC (Alt Rendiment Català), dissenyen i dirigeixen cada entrenament per a que s’assoleixin els objectius assenyalats.

• Que si t’agrada nedar i creus que fer-ho en grup s’adapta millor al que necessites, aquest és el teu entrenament ideal, a més de perfeccionar tècnica, i fer salut, faràs equip i viuràs l’autèntic esperit B-Swim.

TENIM MOLTES GANES DE CONÈIXER-TE!

No t’ho pensis més i uneix-te a la nostra família de B-Swimmers

M’HI APUNTO!