Tens necessitat d’aprendre, perfeccionar o millorar algun aspecte concret?

 

EL MÈTODE EXCLUSIU B-SWIM BASA CADA SESSIÓ EN LES NECESSITATS

concretes del nostre client sigui quin sigui el seu nivell o condició física.

La nostra llarga experiència en entrenaments d’alt nivell dirigits a persones que requereixen dinàmiques específiques ens ha ajudat a dissenyar el nostre propi mètode d’entrenament 100% centrat en cada persona, assolint increïbles avanços tècnics, de millora física, de recuperació de lesions, etc.

  • Millora la teva tècnica ràpidament gràcies a un entrenament totalment centrat en les teves necessitats i objectius personals.
  • Assoleix els teus objectius amb els exercicis que més s’adaptin a tu, tant si et recuperes d’una lesió, vols enfortir-te o millorar l’estil.
  • Posa’t en forma i fes salut mentre practiques un dels esports més complets en un entorn de confiança, proper i professional centrat en tu.

5 MOTIUS PER ESCOLLIR FER SESSIONS INDIVIDUALS AMB B-SWIM:

 1

Entrenaràs amb preparadors especialitzats en dinàmiques específiques basades en les teves necessitats concretes.

2

Ens adaptem al teu horari i disponibilitat, tu decideixes quin es el teu moment.

3

Tindràs un professional tan sols per a tu, traient el màxim partit a cada sessió.

4

Practicaràs una de les activitats més completes i equilibrades que existeixen. Milloraràs la teva tècnica i nedaràs com sempre has somiat.

5

Treballaràs la teva forma física i milloraràs el teu estat de salut.

A què esperes per a venir a provar el mètode que millor s’adapta a tu?

El servei està adaptat a les necessitats de cada nen. Es fa una activitat física molt completa i més lúdica que la fisioteràpia tradicional.

Destaco la preparació dels entrenadors i el coneixement de les dificultats de cada nen i els objectius a aconseguir. Penso que és un bon projecte que pot anar creixent.

Nombre Apellido

Personas relacionadas con el mundo del deporte adaptado y la fisioterapia me recomendaron vuestro servicio y estoy más que satisfecho con la actividad llevada a cabo hasta ahora. Para mi destacáis por:

· Profesionalidad en los monitores.

· La aplicación del deporte como terapia rehabilitadora.

· La integración en un medio como es el deporte y la natación en concreto en lo que no veo más que beneficios.

· La participación en una actividad de grupo e integradora.

Nombre Apellido

Us vaig escollir per la vostra filosofia, la manera d’entendre i viure la discapacitat i el bon rotllo! És un servei molt complert, tant pels més petits com pels més grans, tan pels que volen competir o pels que només volen desenvolupar-se millor dins de l’aigua.

Tothom hi té un lloc. Cobriu el 100% de les meves necessitats i expectatives, em sento recolzado (tècnicament i emocionalment) i molt valorado.

Nombre Apellido

LA MILLOR SESSIÓ INDIVIDUAL QUE POTS TROBAR.

Què per quina raó ho tenim tan clar? Doncs perquè hem creat una metodologia totalment centrada en nedadors amb necessitats molt específiques mitjançant dinàmiques especials, 100% centrades en cada esportista, potenciant sempre els nostres principals pilars: el bon ambient, la confiança i la cerca de fer créixer la nostra família de B-Swimmers. Per aquest motiu, destaquem:

• Que obtenim resultats extraordinaris aplicant el nostre coneixement, estudiant les necessitats concretes de cada cas i preparant els entrenaments que milloren, no només la tècnica, sinó l’estat físic i emocional de cada B-Swimmer.

• Que els nostres entrenadors d’alt nivell, ARC (Alt Rendiment Català), dissenyen i dirigeixen cada entrenament per a que assoleixis els objectius assenyalats.

• Cada entrenament es centrarà en les teves necessitats concretes, al teu nivell i als teus objectius, en definitiva, comprovaràs que es tracta de l’entrenament del sector que millor s’adapta a tu.

TENIM MOLTES GANES DE CONÈIXER-TE!

No t’ho pensis més i uneix-te a la nostra família de B-Swimmers

M’HI APUNTO!