Vols practicar natació a alt nivell i fer de la natació el teu esport?

 

PORTA AL MÀXIM EL TEU ESPERIT DE SUPERACIÓ

preparant-te per a participar en competicions oficials on podràs posar a prova el teu esforç i dedicació.

Els tècnics de B-Swim portem molts anys dedicats als entrenaments d’alt rendiment i preparem a nedadors de primera fila que competeixen a les principals competicions internacionals.Alguns medallistes paralímpics formen part de la nostra família de B-Swimmers, t’agradaria ser un d’ells?

Si t’agrada l’esport, ets un bon nedador i tens un instint competitiu que fa vulguis superar-te dia rere dia, aquest és l’entrenament que busques. Amb un ritme molt més exigent i objectius concrets més ambiciosos, tot en el millor ambient. Entrena per a competir i neda cap al teu proper repte.

  • Viu al màxim la teva passió per l’aigua gaudint de l’esport que et fa sentir millor, supera els teus reptes i recull els èxits.
  • Assoleix nous reptes. Millorar cada dia és una condició vital que ens fa avançar, gaudeix d’una gran satisfacció personal fent-te B-Swimmer.
  • Fes realitat el teu somni. Entrena intensament amb als millors preparadors, gaudeix d’un ambient increïble i millora a cada entrenament.

5 MOTIUS PELS QUALS VOLDRÀS SER UN B-SWIMMER:

 1

Entrenaràs amb preparadors especialitzats en competicions d’alt nivell.

2

Milloraràs la teva tècnica competint com sempre has somiat.

3

Assoliràs nous reptes i milloraràs las teves marques.

4

Treballaràs el teu estil amb entrenaments 100% adaptats a tu.

5

Formaràs part d’una família de B-Swimmers enamorats de l’aigua, la tècnica i l’equip.

A què esperes per a venir a provar el mètode que millor s’adapta a tu?

El servei està adaptat a les necessitats de cada nen. Es fa una activitat física molt completa i més lúdica que la fisioteràpia tradicional.

Destaco la preparació dels entrenadors i el coneixement de les dificultats de cada nen i els objectius a aconseguir. Penso que és un bon projecte que pot anar creixent.

Nombre Apellido

Personas relacionadas con el mundo del deporte adaptado y la fisioterapia me recomendaron vuestro servicio y estoy más que satisfecho con la actividad llevada a cabo hasta ahora. Para mi destacáis por:

· Profesionalidad en los monitores.

· La aplicación del deporte como terapia rehabilitadora.

· La integración en un medio como es el deporte y la natación en concreto en lo que no veo más que beneficios.

· La participación en una actividad de grupo e integradora.

Nombre Apellido

Us vaig escollir per la vostra filosofia, la manera d’entendre i viure la discapacitat i el bon rotllo! És un servei molt complert, tant pels més petits com pels més grans, tan pels que volen competir o pels que només volen desenvolupar-se millor dins de l’aigua.

Tothom hi té un lloc. Cobriu el 100% de les meves necessitats i expectatives, em sento recolzado (tècnicament i emocionalment) i molt valorado.

Nombre Apellido

L’ENTRENAMENT QUE BUSQUES T’ESPERA A B-SWIM!

Hem creat una metodologia totalment centrada en nedadors amb necessitats específiques mitjançant dinàmiques especials centrades en cada nedador, potenciant sempre el nostres principals pilars: el bon ambient, la proximitat i la cerca de fer créixer la nostra família de B-Swimmers. Els nostres entrenaments amb mètode exclusiu són:

• Especialment dissenyats per a aquells esportistes que, com tu, necessiten dinàmiques que s’adaptin a les seves necessitats per a aconseguir resultats òptims.

• Amb entrenadors d’alt nivell (ARC – Alt Rendiment Català), que dissenyen i dirigeixen cada entrenament per a que assoleixis els objectius assenyalats.

• Adaptat a les teves característiques concretes, al teu nivell i als teus objectius, en definitiva, l’entrenament del sector que millor s’adapta a tu.

TENIM MOLTES GANES DE CONÈIXER-TE!

No t’ho pensis més i uneix-te a la nostra família de B-Swimmers

M’HI APUNTO!