Vols que el teu fill millori les seves capacitats motrius jugant?

 

FES QUE APRENGUI A NEDAR DESENVOLUPANT LES SEVES HABILITATS

mentre gaudeix del medi i guanya autonomia tant a dins com fora de l’aigua.

Els nostres tècnics experts en natació adaptada han desenvolupat un mètode d’aprenentatge exclusiu que ajuda als nens de l’escola d’aigua a millorar les seves capacitats motrius de forma natural mentre gaudeixen jugant en un medi únic com és l’aigua que permet fer exercici amb finalitat terapèutica.

  • Millorarà les seves capacitats motrius guanyant autonomia tant dins com a fora de l’aigua mitjançant sessions divertides a la seva mida.
  • Apunta’l perquè aprengui a nedar i a desenvolupar les seves habilitats amb un esport que es porta a terme en el medi menys agressiu.
  • Fes que es diverteixi gaudint del medi mentre juga amb altres nens i monitors especialitzats que treballen per a la millora del grup.

5 MOTIUS PELS QUALS NO VOLDRÀS QUE EL TEU FILL ES PERDI L’ESCOLA ESPORTIVA QUE MILLOR S’ADAPTA A ELL:

 1

El teu fill millorarà les seves capacitats motrius de forma natural i divertida.

2

Practicarà una de les activitats més completes i equilibrades que existeixen.

3

Farà amics i gaudirà jugant mentre aprèn molt més del que imagines.

4

Preparadors especialitzats en dinàmiques específiques per a nens amb dificultats motrius treballaran amb ell fent que guanyi autonomia dins i fora de l’aigua.

5

Formarà part d’una família enamorada de l’aigua, el benestar i la integració, serà un dels nostres B-Swimmers.

A què esperes per a venir a provar el mètode que millor s’adapta a tu?

El servei està adaptat a les necessitats de cada nen. Es fa una activitat física molt completa i més lúdica que la fisioteràpia tradicional.

Destaco la preparació dels entrenadors i el coneixement de les dificultats de cada nen i els objectius a aconseguir. Penso que és un bon projecte que pot anar creixent.

Nombre Apellido

Personas relacionadas con el mundo del deporte adaptado y la fisioterapia me recomendaron vuestro servicio y estoy más que satisfecho con la actividad llevada a cabo hasta ahora. Para mi destacáis por:

· Profesionalidad en los monitores.

· La aplicación del deporte como terapia rehabilitadora.

· La integración en un medio como es el deporte y la natación en concreto en lo que no veo más que beneficios.

· La participación en una actividad de grupo e integradora.

Nombre Apellido

Us vaig escollir per la vostra filosofia, la manera d’entendre i viure la discapacitat i el bon rotllo! És un servei molt complert, tant pels més petits com pels més grans, tan pels que volen competir o pels que només volen desenvolupar-se millor dins de l’aigua.

Tothom hi té un lloc. Cobriu el 100% de les meves necessitats i expectatives, em sento recolzado (tècnicament i emocionalment) i molt valorado.

Nombre Apellido

LA MILLOR ESCOLA DE NATACIÓ ADAPTADA PER A NENS!

La nostra llarga experiència com a entrenadors especialitzats en natació adaptada ens ha permès dissenyar dinàmiques especials que permeten que els nostres alumnes es desenvolupin mentre gaudeixen d’un excel·lent ambient, pròxim i divertit, millorant ràpidament. Destaquem que l’escola d’aigua és ideal per a:

• Nens amb dificultats motrius en busca d’una millora mitjançant divertides sessions de joc a l’aigua dirigides per a entrenadors pròxims i professionals.

• Les classes es dissenyen per a que els nens assoleixin els objectius assenyalats mentre gaudeixen d’un ambient excepcional.

• Els nens aconsegueixen guanyar autonomia ja que les dinàmiques s’adapten al seu nivell i necessitats concretes, convertint-se en l’entrenament del sector que millor s’adapta a ell.

TENIM MOLTES GANES DE CONEIXE’L!

No t’ho pensis més i fes que s’uneixi a la nostra família de B-Swimmers.

M’HI APUNTO!