Pertanys a una entitat dedicada a persones amb discapacitat? Veniu a nedar amb nosaltres!

 

A B-SWIM SOM ESPECIALISTES EN PREPARAR DINÀMIQUES ESPECIALITZADES

per a nedadors amb discapacitat i dificultats motrius, de forma individual o en grup.

Diuen que una de les principals avantatges d’entrenar amb nosaltres és la qualitat del mètode únic juntament amb l’ambient pròxim, fresc i natural.

Hem pogut comprovar com aquesta barreja entre tècnica i diversió es gaudeix al màxim quan és compartida. Veniu amb el vostre grup.

  • Nedar en grup és més divertit, comparteix experiències amb la teva gent i tingueu resposta a les vostres inquietuds, formareu part de la família de B-Swimmers.
  • Assoleix el teu objectiu, ja sigui millorar tècnicament, o fer salut posant-te en forma amb un dels esports més complets que existeixen.
  • Gaudeix del millor ambient, de plena confiança i proximitat, perquè nedar és un plaer, però compartida, la natació encara pot ser millor.

5 MOTIUS PELS QUALS VOLDRÀS COMENÇAR JA

el teu entrenament de natació adaptada en grup:

 1

Faràs nous amics i si ho prefereixes, pots venir a entrenar amb el teu propi equip.

2

Milloraràs la teva tècnica nedant com sempre has somiat.

3

Practicaràs una de les activitats més completes i equilibrades que existeixen.

4

Treballaràs la teva forma física millorant el teu estat de salut.

5

Formaràs part d’una família enamorada de l’aigua, el benestar i la integració, els B-SWIMMERS.

A què esperes per a venir a provar el mètode que millor s’adapta a tu?

El servei està adaptat a les necessitats de cada nen. Es fa una activitat física molt completa i més lúdica que la fisioteràpia tradicional.

Destaco la preparació dels entrenadors i el coneixement de les dificultats de cada nen i els objectius a aconseguir. Penso que és un bon projecte que pot anar creixent.

Nombre Apellido

Personas relacionadas con el mundo del deporte adaptado y la fisioterapia me recomendaron vuestro servicio y estoy más que satisfecho con la actividad llevada a cabo hasta ahora. Para mi destacáis por:

· Profesionalidad en los monitores.

· La aplicación del deporte como terapia rehabilitadora.

· La integración en un medio como es el deporte y la natación en concreto en lo que no veo más que beneficios.

· La participación en una actividad de grupo e integradora.

Nombre Apellido

Us vaig escollir per la vostra filosofia, la manera d’entendre i viure la discapacitat i el bon rotllo! És un servei molt complert, tant pels més petits com pels més grans, tan pels que volen competir o pels que només volen desenvolupar-se millor dins de l’aigua.

Tothom hi té un lloc. Cobriu el 100% de les meves necessitats i expectatives, em sento recolzado (tècnicament i emocionalment) i molt valorado.

Nombre Apellido

EL MILLOR DE L’ENTRENAMENT EN EQUIP!

B-Swim ha dissenyat l’únic mètode especialitzat en natació adaptada on es treballen les necessitats especials de cada nedador mentre gaudeix de l’ambient més especial, i ara, ho pots practicar en grup.

• Especialment pensat per a aficionats a la natació que acostumen a nedar sols i als que els hi agradaria compartir aquesta afició realitzant-la en grup.

• Amb entrenadors d’alt nivell, ARC (Alt Rendiment Català), dirigint l’entrenament per a que tots assoliu els vostres objectius.

• Amb la possibilitat d’apuntar-te a un grup d’entrenament existent o fer el teu propi grup, sempre amb el suport dels millors tècnics.

TENIM MOLTES GANES DE CONÈIXER-TE!

No t’ho pensis més i uneix-te a la nostra família de B-Swimmers

M’HI APUNTO!