T’agradaria gaudir d’una rehabilitació especialitzada a l’aigua?

 

DESCOBREIX UN MÈTODE ÚNIC QUE GUIA LA TEVA REHABILITACIÓ

en el millor entorn amb professionals experts 100% dedicats al teu benestar.

La nostra llarga experiència com a preparadors especialitzats en natació adaptada ens ha permès descobrir que l’aigua és, sense cap mena de dubte, uns dels mitjans més òptims per a aconseguir millores destacables en l’estat tant físic com a emocional dels nostres nedadors.

  • La millor rehabilitació en el mitjà menys agressiu. Descobreix com la natació millora el teu estat físic i emocional cuidant-te i fent salut.
  • L’entorn que busques amb els millors preparadors i companys. En un ambient proper, sa i saludable per a que gaudeixis de l’esport cuidant-te.
  • 100% centrat en les teves necessitats. Els nostres especialistes treballen amb cada B-Swimmer per a assolir els objectius de millora marcats.

5 MOTIUS PELS QUALS NO ET VOLDRÀS PERDRE L’ENTRENAMENT ESPECIALITZAT QUE MÉS S’ADAPTA A TU:

 1

Preparadors especialitzats experts en dinàmiques específiques per a nedadors amb dificultats motrius.

2

Millora el teu estat tant físic com a emocional realitzant esport en el millor ambient.

3

Practicaràs una de les activitats més completes i equilibrades que existeixen en un medi únic com és l’aigua.

4

Treballaràs la teva rehabilitació amb dinàmiques 100% dissenyades per a tu, la teva millora i el teu benestar.

5

Formaràs part d’una família enamorada de l’aigua, el benestar i la integració, els B-Swimmers.

A què esperes per a venir a provar el mètode que millor s’adapta a tu?

El servei està adaptat a les necessitats de cada nen. Es fa una activitat física molt completa i més lúdica que la fisioteràpia tradicional.

Destaco la preparació dels entrenadors i el coneixement de les dificultats de cada nen i els objectius a aconseguir. Penso que és un bon projecte que pot anar creixent.

Nombre Apellido

Personas relacionadas con el mundo del deporte adaptado y la fisioterapia me recomendaron vuestro servicio y estoy más que satisfecho con la actividad llevada a cabo hasta ahora. Para mi destacáis por:

· Profesionalidad en los monitores.

· La aplicación del deporte como terapia rehabilitadora.

· La integración en un medio como es el deporte y la natación en concreto en lo que no veo más que beneficios.

· La participación en una actividad de grupo e integradora.

Nombre Apellido

Us vaig escollir per la vostra filosofia, la manera d’entendre i viure la discapacitat i el bon rotllo! És un servei molt complert, tant pels més petits com pels més grans, tan pels que volen competir o pels que només volen desenvolupar-se millor dins de l’aigua.

Tothom hi té un lloc. Cobriu el 100% de les meves necessitats i expectatives, em sento recolzado (tècnicament i emocionalment) i molt valorado.

Nombre Apellido

LA MILLOR ACTIVITAT AQUÀTICA ADAPTADA INDIVIDUAL!

Hem creat una metodologia totalment centrada en nedadors amb necessitats específiques mitjançant dinàmiques especials centrades en cada nedador i potenciant sempre el nostres principals pilars: el bon ambient, la proximitat i la cerca de fer créixer la nostra família de B-Swimmers. Destaquem:

• Especialment pensat per a aquelles persones amb dificultats motrius com tu, mitjançant sessions a mida, amenes i professionals, ja que el medi aquàtic possibilita una fàcil adaptació i és poc agressiu envers el nostre cos.

• Amb entrenadors d’alt nivell, ARC (Alt Rendiment Català), experts en natació adaptada, que dissenyen i dirigeixen cada sessió per a que assoleixis els teus objectius assenyalats, millorant la teva condició física utilitzant la natació esportiva amb finalitat terapèutica.

• Adaptat a les teves necessitats concretes i al teu nivell, en definitiva, l’entrenament del sector que millor s’adapta a tu.

TENIM MOLTES GANES DE CONÈIXER-TE!

No t’ho pensis més i uneix-te a la nostra família de B-Swimmers

M’HI APUNTO!