Et prepares per a una prova dura i vols un entrenament efectiu?

 

LES DINÀMIQUES I ELS ENTRENAMENTS QUE NECESSITES

per a assolir els teus reptes amb preparadors d’alt rendiment experts a la teva disposició.

Entrenem a nedadors d’alt nivell amb necessitats molt concretes, això ens ha convertit en experts en la creació de dinàmiques específiques d’alt rendiment.

El nostre mètode es centra en cada necessitat i objectiu concret. Si vols un entrenament efectiu per a la teva propera prova fes-te B-Swimmer.

  • Entrenament a mida 100% enfocat al teu objectiu concret. Preparació per travesses, triatlons, oposicions, etc.
  • L’entrenament d’alt nivell PRO, totalment enfocat a la millora dels teus resultats mitjançant dinàmiques avançades d’alta efectivitat.
  • Amb entrenadors d’alt rendiment que preparen a nedadors de primera línia enfocats en la consecució dels teus objectius concrets.

5 MOTIUS PELS QUALS ESCOLLIR ELS ENTRENAMENTS A MIDA PRO

de B-Swim pot suposar que passis al següent nivell:

 1

Entrenaràs amb preparadors especialitzats en dinàmiques específiques enfocades en l’obtenció de resultats reals.

2

Milloraràs la teva tècnica a una gran velocitat, perfeccionant el teu estil per sempre.

3

Aconseguiràs obtenir els teus millors resultats a l’aigua i batre la teva marca.

4

Gaudiràs d’un entrenament 100% personalitzat basat en un mètode únic amb excel·lents resultats.

5

Formaràs part de la família de B-Swimmers, apassionats pel món la natació, i la superació personal.

A què esperes per a venir a provar el mètode que millor s’adapta a tu?

El servei està adaptat a les necessitats de cada nen. Es fa una activitat física molt completa i més lúdica que la fisioteràpia tradicional.

Destaco la preparació dels entrenadors i el coneixement de les dificultats de cada nen i els objectius a aconseguir. Penso que és un bon projecte que pot anar creixent.

Nombre Apellido

Personas relacionadas con el mundo del deporte adaptado y la fisioterapia me recomendaron vuestro servicio y estoy más que satisfecho con la actividad llevada a cabo hasta ahora. Para mi destacáis por:

· Profesionalidad en los monitores.

· La aplicación del deporte como terapia rehabilitadora.

· La integración en un medio como es el deporte y la natación en concreto en lo que no veo más que beneficios.

· La participación en una actividad de grupo e integradora.

Nombre Apellido

Us vaig escollir per la vostra filosofia, la manera d’entendre i viure la discapacitat i el bon rotllo! És un servei molt complert, tant pels més petits com pels més grans, tan pels que volen competir o pels que només volen desenvolupar-se millor dins de l’aigua.

Tothom hi té un lloc. Cobriu el 100% de les meves necessitats i expectatives, em sento recolzado (tècnicament i emocionalment) i molt valorado.

Nombre Apellido

EL MILLOR DE L’ENTRENAMENT A MIDA PER A GENT PRO COM TU!

La nostra exclusiva metodologia, totalment centrada en cada nedador i les seves necessitats específiques, ens ha ajudat a desenvolupar dinàmiques molt efectives en les cada esportista treballa millorant ràpidament tècnica i marca. Per aquest motiu, destaquem:

• Que obtenim resultats extraordinaris aplicant el nostre coneixement, estudiant les necessitats concretes de cada cas i preparant els entrenaments que milloren, no només la tècnica, sinó l’estat físic i la marca de cada B-Swimmer.

• Que els nostres entrenadors d’alt nivell, ARC (Alt Rendiment Català), dissenyaran i dirigiran cada entrenament per a que assoleixis els objectius que et proposes assolir.

• Cada entrenament es centrarà en les teves necessitats concretes i als teus objectius, en definitiva, comprovaràs que es tracta de l’entrenament del sector que millor s’adapta a tu.

TENIM MOLTES GANES DE CONÈIXER-TE!

No t’ho pensis més i uneix-te a la nostra família de B-Swimmers

M’HI APUNTO!