Voleu integrar una secció de natació adaptada amb èxit assegurat?

 

COM A TÈCNICS ESPECIALITZATS EN NATACIÓ ADAPTADA

som experts en la integració de seccions especialitzades en centres esportius.

Oferim serveis especialitzats a centres esportius que desitgen incorporar els serveis de natació adaptada a la seva oferta.

Dissenyem la planificació de la nova secció, formem a l’equip del centre amb nostre mètode avançat o implantem un equip propi preparat i autònom segons les necessitats.

  • Innoveu convertint el vostre centre en un lloc on es viu l’esport de forma inclusiva, preparat per a oferir natació de qualitat per a tothom.
  • Evita errors i assegura l’èxit del llançament de la nova secció amb professionals del sector amb llarga experiència en la natació adaptada.
  • Externalitza funcions i elimina preocupacions. Deixa a les nostres mans el disseny de la secció, programa, tècniques d’entrenament, etc.

El servei està adaptat a les necessitats de cada nen. Es fa una activitat física molt completa i més lúdica que la fisioteràpia tradicional.

Destaco la preparació dels entrenadors i el coneixement de les dificultats de cada nen i els objectius a aconseguir. Penso que és un bon projecte que pot anar creixent.

Nombre Apellido

Personas relacionadas con el mundo del deporte adaptado y la fisioterapia me recomendaron vuestro servicio y estoy más que satisfecho con la actividad llevada a cabo hasta ahora. Para mi destacáis por:

· Profesionalidad en los monitores.

· La aplicación del deporte como terapia rehabilitadora.

· La integración en un medio como es el deporte y la natación en concreto en lo que no veo más que beneficios.

· La participación en una actividad de grupo e integradora.

Nombre Apellido

Us vaig escollir per la vostra filosofia, la manera d’entendre i viure la discapacitat i el bon rotllo! És un servei molt complert, tant pels més petits com pels més grans, tan pels que volen competir o pels que només volen desenvolupar-se millor dins de l’aigua.

Tothom hi té un lloc. Cobriu el 100% de les meves necessitats i expectatives, em sento recolzado (tècnicament i emocionalment) i molt valorado.

Nombre Apellido

B-SWIM NATACIÓ ADAPTADA INDIVIDUAL

Disposem d’un mètode propi d’entrenament mitjançant el qual treballem les necessitats especials de cada nedador. Està especialment dissenyat per a persones amb dificultats motrius que precisen de dinàmiques específiques. Si vols conèixer millor el servei, fes clic a continuació.

B-SWIM NATACIÓ ADAPTADA GRUP

Hem detectat que de vegades la natació pot resultar massa tècnica i que hi ha molt de públic aficionat que gaudeix molt més de l’esport compartint l’entrenament amb persones amb el seu mateix nivell. Junts avancen mentre generen vincles personals i emocionals. És es aquests grups on es viu més intensament l’esperit dels B-SWIMMERS que busquen superar-se gaudint del millor ambient.

VULL SABER MÉS SOBRE B-SWIM NATACIÓ ADAPTADA GRUP!

B-SWIM NATACIÓ ADAPTADA EQUIP COMPETICIÓ

Entre els nostres B-SWIMMERS comptem amb nedadors de primera línia tant en competicions nacionals com internacionals, alguns d’ells han estat medallistes paralímpics. Tots coincideixen en destacar del nostre mètode la seva adaptació única a les seves necessitats, l’ambient proper i de confiança que els fa sentir-se recolzats tant tècnica com emocionalment. Si vols comptar amb un equip de competició adaptada al teu centre o club, et podem ajudar.

B-SWIM NATACIÓ A MIDA

A més, oferim entrenaments especialitzats a nedadors que demanden entrenaments específics individuals o en grup, com és el cas de públic sènior, gent que es recupera de lesions o entrenaments PRO, en els quals preparem dinàmiques específiques per a nedadors amb objectius específics. Podeu saber més fent clic a cadascuna de les opcions:

SESSIONS INDIVIDUALS DE B-SWIM!
ENTRENAMENTS EN GRUP B-SWIM!
B-SWIM NATACIÓ PRO!

ENS AGRADARIA MOLT SER ELS VOSTRES COL·LABORADORS DE CONFIANÇA PER A LA NATACIÓ ADAPTADA.

Si voleu que us vinguem a veure i us expliquem en persona tot el que podem fer per a vosaltres només heu de deixar les vostres dades a continuació.