B-SWIM és molt més que un grup d’entrenadors, és una filosofia d’entendre la natació amb equilibri

B-SWIM TEAM

María Folgado

Sóc entrenadora d’alt rendiment i especialitzada en activitat aquàtica adaptada i natació terapèutica. Després de més de 20 anys d’entrenadora de diferents equips, he creat el mètode propi de B-Swim. Treballo per entitats com l’Institut Guttmann, la FECDF o el Comitè Paralímpic Espanyol.

Roger Cruañas

Sóc ex-nedador professional i entrenador d’alt rendiment. Amb 14 anys d’experiència en categories de base i ensenyament de natació, he col·laborat amb entitats com la Federació Catalana de Natació, la FECPC i soc impulsor de la secció d’esport adaptat del CN Mataró.

Ricardo Yébenes

Sóc un apassionat del món de l’aigua, ex-jugador i àrbitre de waterpolo. Cap de la selecció espanyola de natació durant el cicle paralímpic de Londres 2012, actualment sóc el responsable de la secció de natació adaptada del CNM, membre de la junta directiva de la FEDPC i de la FECPC així com integrant de l’organització de campionats estatals de natació.

LA NATACIÓ IDEAL PER A TOTHOM. LA NATACIÓ IDEAL PER A TU.

Els nostres anys dedicats al món de la natació recolzen el fet de que aquest esport és per a nosaltres molt més que una professió, és un estil de vida: amb proximitat i inclusió.

  • Som tècnics experts en natació i entrenaments adaptats, els professionals que fan que la natació sigui l’esport que necessites.
  • Amb un mètode propi, 100% personalitzat per a cobrir les necessitats concretes de cada B-SWIMMER, ja sigui un nedador professional o amateur.
  • Aconseguiràs el teu objectiu, sigui quina sigui la teva condició física o necessitat, junts farem que nedis com sempre has somiat.

EL MÈTODE B-SWIM

Portem molts anys dedicats al món de la natació, i poc a poc hem anat dissenyant un mètode d’entrenament propi que s’adapta a les necessitats concretes de cada nedador i extreu el seu màxim potencial.

Prenem com a punt de partida allò que ja saps fer i et portem fins a dominar allò que no sabies. La figura del B-SWIM TRAINER, cerca transmetre valors, més enllà de la pròpia tècnica. Per a nosaltres és bàsica la confiança i el recolzament tant físic com emocional cap als nostres B-SWIMMERS, perquè junts formem un equip que es supera. Un esperit de superació va més enllà de la condició física o els objectius assenyalats.

FILOSOFÍA B-SWIMMER

Per a nosaltres, els nostres nedadors no son alumnes, junts formem un equip: l’equip de B-SWIMMERS.

Gent dinàmica amb ganes d’aprendre i experimentar.
Enamorats de l’esport i la natació que ens superem dia rere dia.

A què esperes per a venir a provar el mètode que millor s’adapta a tu?